{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Touring Irland 06

1.926 visninger | Oprettet:

Lad det være sagt med det samme..
Irere ER et herligt folkefærd.!! ;-))

MEN..:
Inden vi fortsætter beretningen om at være MC-turist I Irland, -
ER der altså lige 3 ting vi skal have på det rene først..:



1.. Turtles..!! En djævel af en jerntingest på størrelse med en hestesko monteret med to små reflekser der skal "højne trafiksikkerheden".!!. lagt som perler på en snor - midt - på stort set alle landeveje.. problemet er de rager næsten 2cm op og er glatte som snot at køre over..

Yderligere har vejvæsenet valgt at lægge dem midt i mc-cyklistens "helle" mellem - striberne..

Så vi nu kun kan vælge mellem "smat" eller "snot" når vi skal krydse vejmidten.. og det skal man oftere som "MC-cikilist" i Irland end her.. pga. de til tider meeeget smalle veje..

(hvor smalle, - vil fremgå senere.. ;-))



2.. Enten er Irer.. ikke vandt til at omgås MC'ere, - eller også pågår der en lille uerklæret "krig" mellem billister og MC'ere.. Ligeså søde og rare og hjælpsomme og sjove vi oplevede irer ude af deres biler, - ligeså påtrængende nærmest anmassende kan de opleves i deres "dyt's"

Det skal siges, - vi SÅ ikke mange irske MC'ere… Enten, - få ældre maskiner (Triumph, - BSA, - Norton'er) flotte, totalt istandsatte med ældre kørere (gerne uden hjelm, - iøvrigt..??) der luskede afsted heeelt inde i inderbanen, - Eller også var det helt unge kørere med alt i udstyr på maskiner med mindst 4cifrede kubiktal.!. (?) gerne ombyggede i en hidsig streetfighter stil.. som en del af en ungdomskultur hvor "rødt lys" knap er en overvejelse værd..! vild, vild kørsel gennem især Dublin..! og så er det måske ikke så mærkeligt bilisterne mukker, - hvis det skulle være MC-standarden.. ØV.. ( men, - Holder vi som MC'ister den helt defensive stil især i rundkørsler er problemet minimalt, - "opmærksomheden" er jo i forvejen oppe på "Defcon 4" pga. af venstre-om-turen.. ;-))



3.. Vejret.. Nææhh nej.. hvor lidt man ellers bryder sig om en en let finregns-solbyge indimellem i det lune vejr, - er det IKKE noget problem men derimod..: var Motorvejen de eneste vejstrækninger hvor vi ikke mødte Hestepærer og Fårelort.. umiddelbart skulle man ikke tro DET kunne være et problem.. men der ER end del hestetrukne køretøjer på vejene, - ikke kun, - til turistkørsel.. men netop på de smukke strækninger vil vi jo også gerne frem.. og så har heste åbenbart en tendens til at ville af med noget når de skal anstrenge sig lidt, - altså op ad bakker.. og så har vi balladen for det er jo der vi måske har lidt nedsat fart i svingene og gerne vil have lidt spark i "frikadellen" for at komme op, - og de to ting hænger altså ikke sammen.. hestepærer og vejgreb.. fordælen det kan være glat.. !"#¤%&/?



På et tidspunkt var jeg sikker på blæsertermostaten var stået af, - fordi blæseren kørte konstant..?? Hvilket så viste sig at være en anden down-effekt, - køleren var nemlig smattet helt og aldeles til, - i hestepærer.. ;-)) men så lærte vi da at spule efter indimellem..! MMmm.. lækkert .. ;-))


Henrik A
Mand | 69 år | Oprettet: 28. sep 2005


Kommentér på:
Touring Irland 06
Annonce